AK PARTİ İKTİDARINDAN KURTULMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ

22.03.2023

Ülkemiz için kritik bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Hayatımızı her alanda enkaza çeviren AK Parti iktidarından kurtulmak için gün sayıyoruz. İnsanımızı onurlu bir şekilde yaşatacak ekonomik gelir, adaletin tesis edildiği bir hukuk sistemi, demokrasi ve düşünce özgürlüğünü hissedebileceği bir yaşam tarzının inşa edilmesi için liyakatli kadrolarla geliyoruz.

Bugün itibari ile milletvekili aday adaylığı başvuru sürecimiz sona erdi. Aday adaylığı için başvuran herkes bizim için çok değerlidir. Mülakat süreci tamamlandığında listeye giren 5 milletvekili adayımız ve tüm parti örgütlerimiz, üyelerimiz, çalışmalarımıza destek veren gönüllülerimiz ile birlikte tüm gücümüz ve inancımızla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapmaya, partimizi TBMM'ye en güçlü şekilde sokmaya kararlıyız.

Milletimizin değişim isteği gün gibi ortadadır. Ülkemizin bir an önce normalleşmeye, dürüst, güvenilir devlet ağırlığına ve terbiyesine sahip, her kesimi kucaklayan bir lidere ihtiyacı var. Bütün gücümüzle çalışıp milletimizin bu talebini gerçekleştireceğiz. Sürecin ülkemize, Zonguldak'ımıza, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.